Spagetid Bolognese kastmega

Bolognese kaste

KOOSTISOSAD:

0.5 dl oliivõli
2 küünt küüslauku
1 tk sibulat
2 tk sellerit
2 tk porgandit
500 g veisehakkliha
2 tk Santa Maria loorberilehte
3 tl Santa Maria tšillisädemeid
1 tl Santa Maria Tellicherry musta pipart
0.5 tl Santa Maria kivisoola
3 dl punast veini
Serveerimiseks
400 g spagette
50 ml riivitud parmesani juustu
küüslaugusai

VALMISTAMINE:


Haki kõik köögiviljad peeneks ja prae neid suurel pannil, kuni need muutuvad pehmeks, umbes 10 minutit.
Lisa hakkliha ja prae aeg-ajalt segades, kuni liha on kuldne. Lisa tükeldatud tomatid ja loorberileht. Maitsesta tšillisädemete, soola ja pipraga. Lõpuks vala peale vokikaste ja sega. Aja kaste keema.
Vähenda kuumust ja kata kaanega. Lase kastmel umbes tund tasasel tulel podiseda. Sega aeg-ajalt.
Maitsesta kuni oled teravuse ja maitsega rahul.
Keeda spagette vastavalt pakendil toodud juhistele. Serveeri riivitud parmesanijuustu, küüslauguleiva, paari keeruga pipraveskist ja tšillisädemetega. 



Antud retsept on võetud Santa Maria lehelt.

https://www.santamariaworld.com/ie/recipes/spaghetti-bolognese/

Populaarsed postitused sellest blogist